zondag 17 mei 2009

a new beginning


Cleaning up the attic in your own head takes more time and is pretty painfull than I would have thought. While cleaning, I get confronted with memories, feelings that still hurt after all these years. But I have to keep on going.
This new blog is my way of saying goodbye to a wonderful experience that has ended in a not so wonderful, fine way. I try to convince myself that I am to blame, not have seen clear sooner.
I am stronger now and even more convinced to go MY own, chaotic way of living and creating.
I am not clumsy, I am creative by accident...
hope you will enjoy my blog.
____________________________________________________________________
De zolder in je hoofd opruimen, neemt meer tijd in beslag en is behoorlijk pijnlijk dan ik had durven denken. Terwijl ik rommel, word ik geconfronteerd met een heleboel herinneringen en gevoelens die, na al die jaren, nog steeds pijn doen.
Deze nieuwe blog is mijn manier van afscheid nemen van een heerlijke ervaring, die helaas op een niet zo heerlijke manier werd beëindigd. Ik probeer mezelf ervan te overtuigen dat de enige schuld die ik eraan heb, is dat ik niet eerder helder zag.
Ik ben sterker nu en misschien wel nog meer ervan overtuigd dat ik MIJN eigen, chaotische manier van leven en creëren moet volgen.
ik ben niet onhandig, ik ben creatief per ongeluk...
ik hoop dat je mijn blog wat aangenaam zal vinden

5 opmerkingen:

 1. Misschien moet je alles wat achter je ligt, gewoon een plaats geven, en gewoon de fijne dingen onthouden, want ik ben zeker dat die er ook waren !!

  En een nieuwe lenteschoonmaak is niet slecht. Een nieuwe lei, een nieuw begin, of althans toch een stukje meer op weg ... Ik vind het fijn deze nieuwe blog te zien. Ik hoop dat ik je hier regelmatig zal kunnen lezen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom terug!! Ik vind het super dat ik je hier weer lezen kan! Ik ben alvast benieuwd naar je avonturen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallokes, fijn om weer eens wat van je te horen.
  Hopelijk verloopt vanaf nu alles veel vlotter
  Groetjes
  Marie-Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. voorwynckels Marika20 mei 2009 om 09:47

  hey meisje!
  je kunt je niet voorstellen hoe erg ik je al gemist heb.
  Ben heel blij deze nieuwe blog gevonden te hebben,en je zo weer te kunnen lezen.Ik hoop dat het nu weer beter met je gaat en dat je echt met een schone lei kunt beginnen.
  dikke knuffel,Marika

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben blij te kunnen lezen dat je nieuwe wegen hebt gevonden en grenzen hebt kunnen trekken om oude af te sluiten. Sommigen met poorten zodat ze toch nog open kunnen, anderen iets definitiever.
  Fijn dat ik je terug gevonden heb en ik hoop nog veel van je te lezen.

  Veel liefs,
  Veerle-scrappyToo

  BeantwoordenVerwijderen